Ange ett värde
Tillbaka

TIP erbjuder nu också leasing och uthyrning av lastbilar

TIP erbjuder nu också leasing och uthyrning av lastbilar i Danmark, Sverige och Norge.

Med övertagandet av PEMA i Danmark och Sverige under 2020 följde en större flotta av lastbilar med, då PEMA också hade lastbilar i deras produktportfölj. "Därför har det varit ett naturligt steg för oss inom TIP att bygga vidare på detta", säger Christian Hatting Petersen, Vice President Nordic, TIP. Lastbilar kompletterar vårt nuvarande utbud av trailers, tanktrailers och annan specialutrustning väldigt bra och hänger i väl ihop med vår framtida tillväxtstrategi. Dessutom är det en klar fördel för många av våra kunder, att vi ger dem möjligheten för att ha en leverantör av denna typ av utrustning i stället för flera spridda".

TIP har samarbetsavtal med de flesta större lastbilsproducenterna och kan därför erbjuda ett brett produkterbjudande, även inkluderat lastbilspåbyggnationer. TIP erbjuder allt från korttidsuthyrning till längre leasingavtal beroende på det som passar in i kundernas affärsmodeller. En av de största fördelarna för kunderna är, att de via operationell leasing känner till deras fasta omkostnader på flottan och därmed kan budgetera efter dessa.

Mångbergs Åkeri AB - ser en klar fördel i en leverantör
En av de kunder som i dag hyr både lastbilar och efterfordon hos TIP är Mångbergs Åkeri AB. Frågar man Stefan Mångberg, VD Mångbergs Åkeri AB om valet av TIP som leverantör av både lastbilar och släp är svaret:

"Vi som verkar i en bransch där det svänger snabbt, och där behovet av snabba omställningar med kort varsel är vardag. Då är det otroligt skönt att ha en samarbetspartner som gör att vi alltid kör omkring med en modern fordonsflotta. Alltid med den senaste tekniken som hänger med i utvecklingen. Då blir samtalet med både kund samt personal, så mycket lättare då vi alltid kör med rätt utrustning på rätt plats samt med fordon som håller i samtalet om hållbarhet. Något som både vi och våra kunder lägger stor vikt på i våra beslut. Då blir Tip ett enkelt beslut i komplettering av vår fordonsflotta."

2021/05/10

Dela denna nyhetsartikel

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att TIP behandlar min information enligt TIP's sekretesspolicy.

Relaterade nyheter

"Nya Säljare Till TIP Sverige "

Vi välkomnar två nya säljare till TIP Sverige som redan har rivstartat deras arbete hos oss här i sep...

2021/09/09

"Telematics for greater fleet sustainability"

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Delivers 75 Semitrailers To DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer services is pleased to announce the delivery of 75 megasemitrailers to DSV Road Holding A/S...

2021/07/09