Ange ett värde

Leasing

"Vi finns här för att underlätta för din verksamhet."

TIP leasar ut ett brett urval av trailers med flexibla finansieringsalternativ. Med vår omfattande vagnpark av trailers, tankbilar och specialutrustning, är vi ett av de största leasingföretagen av transportutrustning i Europa och Kanada.

Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Fyll i en giltig emailadress
Fyll i ett giltigt nummer, max 13 tecken
Ange ett värde
  • Få en offert inom 48 timmar
  • Anpassade lösningar för alla era behov
  • Stor vagnpark
  • Oändliga möjligheter

Operationall leasing

Operationall leasing är en leasing utanför balansräkningen, med flexibla villkor, som kan kompletteras med värdehöjande tjänster. Operativ leasing är speciellt effektiv för utrustning med högt värde, såsom trailers. Leasingkostnader baseras på utrustningens värde över den period ni behöver den.

Sale and Lease back

Sale and lease back är en form av leasing där ni säljer er köpta utrustning till oss och vi leasar den tillbaka till er. Detta är användbart när ni behöver lösa ut investerat kapital i er utrustning för andra investeringar.

Trailer rådgivare

TIP erbjuder rådgivning som hjälper er att optimera driften av er flotta.

Hyra

TIP erbjuder en flexibel hyreslösning för utrustning till ett konkurrenskraftigt pris för alla oförutsedda behov för våra transportmedel (speditörer)- och privata vagnsparkskunder.

Underhåll

TIP erbjuder ett omfattande antal tjänster för att stärka er trailerflotta prestation och minska driftskostnader. Vi erbjuder underhåll av alla trailertyper under hela dess livscykel.

Vagnparkskonsult

TIP-parkens konsult erbjuder en unik och omfattande studie som hjälper er att hitta möjligheter till optimeringar associerade till driften av er vagnpark.

Vägassistans

TIP erbjuder en omfattande service vid breakdown på er transportutrustning i Europa och Nordamerika, med support dygnet runt, 365 dagar per år. Med tillgänglighet av support på 18 språk, har hängivna och certifierade tekniker möjlighet att ge vägassistans som får era förare tillbaka på vägen så fort det är möjligt!

Sex skäl till att leasa av TIP

1. Finansiellt attraktivt

När ni leasar av TIP, förekommer ingen restvärdesrisk. Investeringen ligger inte i balansräkningen så ni har ett bättre balansräkningsförhållande. Investeringen påverkar inte likviditeten och era tillgängliga kreditgränser påverkas inte heller. Av skatteskäl betraktas ni som en leasingtagare

2. Leverans av hängiven kundservice

Med våra kundserviceteam i världsklass (Med vår höga servicegrad och kompetens) i Europa och Nordamerika, kan ni lita på (försäkra er om) att all vår utrustning underhålls med högsta standard, vilket säkerställer total drifteffektivitet för hela er vagnpark.

3. En riskfri resa 

Med vår skadeskyddsservice, skyddas er leasade utrustning mot ytterligare kostnader på grund av skada, eldsvåda(ta bort eller ersätta med annat ord) och även förlust av utrustning. På så sätt kan ni fokusera på transporten och slipper oroa er för alla ‘men om’. Med utrustning från TIP vet ni att ni har de bästa kapitalvarorna, den bästa service och den bästa täckningen i händelse av en olycka.

4. Fördelen av ett omfattande nätverk 

Vi har verksamhet i 17 länder inom Europa och Kanada och har ett stort nätverk på över 6 000 ombud spridda över dessa länder. Ni garanteras bekvämlighet och flexibilitet, eftersom vi har kapacitet att hjälpa er varhelst ni behöver det. Vidare låter vår verksamhets omfattning (sätt ihop orden) förse er med konkurrenskraftiga erbjudanden på marknaden.

5. Erbjudanden med bredd och djup 

Vi har internationell räckvidd och en omfattande produkt och service som gör det möjligt för oss att erbjuda er flexibla lösningar närhelst och varhelst ni behöver dem. Vi arbetar med en policy för förebyggande underhåll som anpassas till krav på drift. Med vår service Vägassistans kan ni lita på att vi ger support dygnet runt varhelst ni behöver assistans.

6. Utrustning som passar era krav

Hos TIP kommer ni att prata med experter som kan hjälpa er hitta en lösning som passar era behov. Oavsett om ni behöver en kylbil, en kapellbil, en tippbil eller annan typ av specialiserad utrustning (gardintrailer, kyltrailer, chassi eller annan typ av utrustning), kan vi hjälpa er att förse er med exakt det ni behöver.

Vad är leasing?

Om du vill hyra en trailer, tankbil eller annan typ av utrustning under en längre tid än 12 månader betraktas det som leasing. Om du önskar hyra kortare än 12 månader, ber vi dig titta på våra hyresalternativ.

I vilka länder erbjuder ni tjänster?

Se vår karta för att hitta servicekontor i närheten av din ort.

Var kan jag lämna min leasade utrustning?

Enligt standardvillkoren ska du lämna utrustningen på samma plats som du hämtade den. Vi kan på begäran göra undantag, men det kan tillkomma en extra kostnad. Kontakta er kundkontoansvarige på TIP i det fallet.

Kan ni skicka ytterligare information om en specifik typ av utrustning?

Det mesta av informationen finns på vår utrustningssida. Låt oss veta om du behöver ytterligare information, så kontaktar vi dig så snart det är möjligt.

Kan ni tillhandahålla en översikt över tjänster som ingår i leasingavtalet?

Flera servicealternativ kan väljas för all leasing på 12 månader eller längre. Om du väljer full service ingår service, däckbyte, byte av axlar och bromsdelar, byte av kyldelar, byte av andra delar samt vägassistans. Detaljer om underhållsdelar finns i standardbestämmelserna och -villkoren, vilka är en integrerad del av ett avtal och läggs till alla nya avtal. Vi kan även skicka dem på begäran.

Var kan jag hämta min leasade utrustning?

Platsen där du hämtar din leasade utrustning anges i leasingavtalet. Se vår platskarta där alla TIP finns.

Går alla typer av utrustning på er webbsida att leasa i mitt land?

Ja, alla typer av utrustning som presenteras under utrustning är tillgängliga för leasing.

Vilka är leasingvillkoren?

Vi har standardbestämmelser och villkor. De är en integrerad del av ett kontrakt och läggs till varje nytt kontrakt. Vi kan även skicka dem på begäran.

Vilka typer av fordon har ni i er flotta?

Vi har en omfattande trailerflotta. De flesta trailers visas här. Om du skickar in en offertbegäran, kommer vi att hjälpa dig med din förfrågan. 

 

Hur lång tid tar det att utforma ett leasingavtal?

Om du ännu inte har ett konto i vårt system, kan du komplettera din profil genom några få steg . Starta processen genom att skicka in din offertbegäran.

Lastbilar

TIP erbjuder nu leasing och uthyrning av lastbilar. Vi har samarbetsavtal med de flesta större lastbilstillverkare och har därför ett brett produktutbud!Kontakta oss och ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Gardintrailer

En gardintrailer är den vanligaste typen av släpvagnar. Den har flexibla sidor (gardiner) och passar nästan alla transporter.

Thermotrailer

En thermotrailer är en isolerad låda som är utrustad med en temperaturkontrollanordning.

Tanktrailer

En tanksläp/-trailer är ett vägfordon som kan bära vätskor eller pulver.

Chassi

Ett containerchassi är en trailerram som kan bära behållare.

Dolly

En dolly är den optimala enheten för att skapa 25,25 meters kombinationer till största flexibilitet

Skåptrailer

Ett skåp är en av de vanligaste släpvagnarna inom vägtransportindustrin. Det är en säker lösning för transport av värdefull eller känslig last.

Växelflak thermotrailer

En byte av växelflaksfrys är en utbytbar fraktbehållare med en temperaturkontrollanordning som enkelt kan separeras från bäraren.

Växelflak gardintrailer

En växelflak gardintrailer är en utbytbar fraktbehållare med flexibla sidor (gardiner) som enkelt kan separeras från bäraren.

Växelflak stål

Ett växelflak är en utbytbar fraktbehållare som lätt kan separeras från bäraren.

Växelflak tilt

En byte av kupé är en utbytbar fraktbehållare, med flexibla sidor (gardiner), som enkelt kan separeras från bäraren.