Ange ett värde
Tillbaka

TIP erbjuder nu också leasing och uthyrning av lastbilar

TIP erbjuder nu också leasing och uthyrning av lastbilar i Danmark, Sverige och Norge.

Med övertagandet av PEMA i Danmark och Sverige under 2020 följde en större flotta av lastbilar med, då PEMA också hade lastbilar i deras produktportfölj. "Därför har det varit ett naturligt steg för oss inom TIP att bygga vidare på detta", säger Christian Hatting Petersen, Vice President Nordic, TIP. Lastbilar kompletterar vårt nuvarande utbud av trailers, tanktrailers och annan specialutrustning väldigt bra och hänger i väl ihop med vår framtida tillväxtstrategi. Dessutom är det en klar fördel för många av våra kunder, att vi ger dem möjligheten för att ha en leverantör av denna typ av utrustning i stället för flera spridda".

TIP har samarbetsavtal med de flesta större lastbilsproducenterna och kan därför erbjuda ett brett produkterbjudande, även inkluderat lastbilspåbyggnationer. TIP erbjuder allt från korttidsuthyrning till längre leasingavtal beroende på det som passar in i kundernas affärsmodeller. En av de största fördelarna för kunderna är, att de via operationell leasing känner till deras fasta omkostnader på flottan och därmed kan budgetera efter dessa.

Mångbergs Åkeri AB - ser en klar fördel i en leverantör
En av de kunder som i dag hyr både lastbilar och efterfordon hos TIP är Mångbergs Åkeri AB. Frågar man Stefan Mångberg, VD Mångbergs Åkeri AB om valet av TIP som leverantör av både lastbilar och släp är svaret:

"Vi som verkar i en bransch där det svänger snabbt, och där behovet av snabba omställningar med kort varsel är vardag. Då är det otroligt skönt att ha en samarbetspartner som gör att vi alltid kör omkring med en modern fordonsflotta. Alltid med den senaste tekniken som hänger med i utvecklingen. Då blir samtalet med både kund samt personal, så mycket lättare då vi alltid kör med rätt utrustning på rätt plats samt med fordon som håller i samtalet om hållbarhet. Något som både vi och våra kunder lägger stor vikt på i våra beslut. Då blir Tip ett enkelt beslut i komplettering av vår fordonsflotta."

2021/05/10

Dela denna nyhetsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Genom att fylla i detta formulär godkänner jag att TIP behandlar min information enligt TIP's sekretesspolicy.

Relaterade nyheter

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22