Ange ett värde

Karriärer

Våra tillgångar når varje del av världen. Vår personal kopplar samman industrier och ekonomier varje dag. Upptäck hur långt du kan komma med oss.

Rivstarta din karriär hos TIP!

  • Verka på internationell nivå
  • Härlig familjär atmosfär
  • Kända inom branschen för vår expertis och kunskap
  • Hälsa och säkerhet som främsta fokus

Arbeta lokalt, verka globalt.

Se alla jobb

Teknisk verksamhet

Om du vill arbeta i en miljö där laganda värderas högt, personalens säkerhet och välmående är av yttersta vikt och du uppmuntras att förbättra dina färdigheter, då har vi många teknikermöjligheter tillgängliga i Europa och Kanada. Hos TIP investerar vi ständigt i det senaste inom IT-teknologi, verktyg och utbildning. Våra väl underhållna och utrustade servicebilar och underhållsanläggningar säkerställer att du har rätt verktyg för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder.

Kundvård och serviceleverans

Är du intresserad av att arbeta med professionella och energiska kollegor? Om du har en kundorienterad personlighet med önskan att ge enastående service, främja intäkter och marginaltillväxt har vi flera utmanande roller för dig! Vi är stolta över kvaliteten i utbildnings- och utvecklingsmöjligheterna som vi erbjuder våra anställda. Vi kommer utrusta dig med färdigheterna du behöver för att uppfylla alla kundförfrågningar och utmaningar för att säkerställa att du kan nå din fulla potential!

Företagsmöjligheter

Vill du arbeta för en global marknadsledare inom transportindustrin, där utmanande internationella möjligheter uppkommer varje dag, och där strategisk tillväxt är kärnan? Att arbeta med TIP ger dig inte bara ett dag för dag-arbete, utan ett långsiktigt arbetsliv med konkurrenskraftiga förmånspaket och begåvade kollegor med varierande bakgrund.

Praktikmöjligheter

Är du student och söker omedelbar praktisk erfarenhet i en multinationell företagsmiljö? Letar du efter en utmanande arbetsplats där du kan överträffa dig själv utanför din bekvämlighetszon och utvecklas till en framgångsrik ung yrkesperson?Att arbeta med TIP ger dig många möjligheter att utveckla dina personliga och professionella färdigheter. Känn dig säker på att du inte kommer att möta utmaningen ensam! Att vara en del av vårt dynamiska business team innebär att du kontinuerligt får stöd, feedback och utbildning samtidigt som du identifierar dina professionella utvecklingsmöjligheter.

Ett attraktivt förmåns- och ersättningspaket

• Vi erbjuder välstrukturerade och konkurrenskraftiga förmåns- och ersättningspaket.
• Vi ser till att människor njuter av att jobba och känner att de är uppskattade, samtidigt som de har ett utmanande och intressant arbete.
• Vi säkerställer att vår personal har rätt arbetsmiljö och verktyg för att möjliggöra för dem att göra ett bra jobb.
• Vi eftersträvar öppen kommunikation med kollegor och övervakar de anställdas tillfredsställelse regelbundet.
• Vi erbjuder utbildningsmöjligheter och coaching samt uppmuntrar våra anställda att sträva efter högsta klass för att säkerställa att alla kan nå sin fulla potential.
• Vi erbjuder inte bara en utmanande jobbvardag utan ett långsiktigt arbetsliv.

TIP Trailer Services huvudkontor i Amsterdam är en av Europas och Kanadas ledande serviceleverantörer av utrustning

Vi är specialiserade inom trailer leasing, uthyrning, underhåll och reparation, samt andra värdeskapande tjänster och tillhandahåller dessa till transport- och logistikkunder i Europa och Kanada.

Mångfald

Vi tror att mångfald driver innovation. Mångfald av nationaliteter, kulturer, religioner och etnisk bakgrund berikar vår arbetsstyrka genom att föra samman nya idéer, innovationer och tankesätt som leder till företagsframgång. Integritet, ärlighet och etiskt agerande är kärnan i vår verksamhet. När vi har en ledig tjänst välkomnar vi alla som har potential, kompetens, engagemang och ett ärligt sätt att arbeta till vår TIP-familj.

Socialt ansvar

Vi kombinerar vår prestationskultur med en ansvarskultur. Inom TIP värderar vi vår mångfald och engagerar vår personal att uppnå högsta klass, men vi förstår också att vi är del av en större helhet och vill aktivt spela vår roll. Vi deltar aktivt i volontärprojekt genom vårt TIP Volunteers program, och hjälper dem som behöver inom våra lokala samhällen i Europa och Kanada.

Våra TIP-företagsvärderingar är:

UN Global Compact

Vi fokuserar vårt företagsansvar runt 4 huvudsakliga områden:

1. Mänskliga rättigheter
2. Arbetsrätt
3. Miljö
4. Antikorruption

TIP Trailer Services syftar till att vara ledande inom ansvarsfull företagspraxis. Vi stöder United Nations Global Compacts tio principer för att främja mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption.

Vi är engagerade att göra UN Global Compacts principer till en del av företagets strategi, kultur, värderingar och dagliga verksamhet. Robusta ledningsprocesser driver vårt företagsansvar och vi tillämpar höga miljömässiga och sociala standarder för att främja en hållbar framtid.

Vi erkänner vår plikt gentemot våra intressenter, inklusive andelsägare, ledning, anställda, uthyrare och medborgare i alla länder där vi verkar.

Jag vill arbeta hos TIP, hur hittar jag vilka lediga tjänster som finns just nu?

Alla lediga tjänster postas på vår karriärsida. Kandidater kan välja att specificera sin sökning baserat på jobb, roll, plats eller nyckelord.

Finns en kontakt- eller e-postadress som jag kan skicka mitt CV till?

Våra anställningsmöjligheter varierar och är tillgängliga på en rad olika platser. Vi föredrar att motta din ansökan via vår karriärsida alternativt kan du ansöka lokalt vid någon av våra anläggningar genom att lämna ditt CV eller presentera dig själv direkt för filial-/verkstadschefen.

Jag har skickat in mitt CV. Nu då?

Vi bekräftar din ansökan omedelbart och kontaktar dig så snart vi behandlat samtliga ansökningar. Om du informeras att du inte har tilldelats tjänsten behöver du inte vara orolig. Ditt CV sparas i företagets databas enligt personuppgiftslagen i ditt land och du är välkommen att ansöka för framtida tjänster.

Finns några lärlingsmöjligheter inom TIP?

Vi har lärlingsmöjligheter inom Europa och Kanada. Om du söker lärlingstjänst, klicka här för att besöka vår karriärsida.

Vilka möjligheter finns för studenter och nyutexaminerade som vill arbeta/lära hos TIP?

Vårt praktikprogram är ett högklassigt program där vi erbjuder studenter äkta utbildningserfarenheter och möjlighet att utveckla sina färdigheter i en multikulturell, internationell och utmanande miljö. Det förser studenter med unika möjligheter att direkt exponeras för högre ledningsnivå, nätverksmöjligheter och regelbunden feedback för professionell och personlig utveckling. Vår vision och tilltro för detta program går bortom de flesta typer av praktik och verkar som en talangpool för ingångspositioner i vårt företag. Ta en titt på de tillgängliga möjligheterna på vår karriärsida.

Kan jag ansöka till mer än en tjänst på en och samma gång?

Ja, du är välkommen att ansöka till flera tillgängliga tjänster.

Hur behandlas mitt CV när det mottagits av TIP?

TIP tillämpar lika möjligheter och värdesätter mångfald i sin arbetsstyrka och uppmuntrar ansökningar från alla kvalificerade kandidater. Detta innebär att alla ansökningar noggrant utvärderas innan ett beslut fattas om att gå vidare med intervju. Du informeras alltid om resultaten när du ansökt om en tjänst hos TIP. Om du informeras om att du inte tillsatts för tjänsten kommer ditt CV att sparas i företagets databas i enlighet med personuppgiftslagen i ditt land.

"Människor gör vår verksamhet framgångsrik. Vi behandlar alltid våra anställda som vi vill att de behandlar våra kunder. Laganda värderas högt och personalsäkerhet är av yttersta vikt, vilket är anledningen till att vi ständigt investerar i det senaste inom IT-teknologi, verktyg och utbildning. Om du är ivrig att lära, har ambitioner och vill arbeta inom ett företag där allas bidrag räknas är du välkommen att bli en del av vår TIP-familj."

Hiske Damhuis
Chief Human Resource Officer

Something went wrong. Please try again.