Ange ett värde

Hyra

"Konkurrenskraftiga hyreslösningar för alla era oförutsedda behov."

TIP erbjuder en flexibel hyreslösning till ett konkurrenskraftigt pris för alla behov av transportmedel. Vi kan erbjuda er trailers for omgående uthyrning.

Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Ange ett värde
Fyll i en giltig emailadress
Fyll i ett giltigt nummer, max 13 tecken
Ange ett värde
  • Trailers för omgående uthyrning
  • Få en offert inom 48 timmar
  • Full service ingår i hyresavtalet

Full service

För alla våra korttidsavtal (kortare än 365 dagar) ingår full service. Följande ingår: service och underhåll, däckbyte, byte av axlar och bromsdelar, byte av kyldelar och Vägassistans.

Vägassistans från TIP ger er en 24/7 service, varhelst ni behöver hjälp.

Med vårt skadeskydd ar er utrustning försäkrat mot ytterligare kostnader på grund av skada, eldsvåda och även förlust av utrustning.

Hämta och returnera

För extra bekvämlighet kan ni hämta från närmaste depö.

Det är viktigt för TIP att ni som kundar är fullständigt införstådda med vad som utgör skäligt slitage när det gäller användning och återlämning av utrustning från TIP.

Se även vora riktlinjer for Återlämning av hyrd eller leasad utrustning

 

Leasing

TIP tillhandahåller ett omfattande urval av utrustning med flexibla finansieringsalternativ, inklusive långsiktiga lösningar och innovativa strukturer för försäljning och återleasing.

Vagnparkskonsult

TIP-parkens konsult erbjuder en unik och omfattande studie som hjälper er att hitta möjligheter till optimeringar associerade till driften av er vagnpark.

Underhåll

TIP erbjuder ett omfattande antal tjänster för att stärka er vagnparks prestation och minska driftskostnader. Vi erbjuder underhåll av alla utrustningstyper under hela dess livscykel.

Vägassistans

TIP erbjuder en omfattande service vid maskinhaveri på er transportutrustning i Europa och Nordamerika, med support dygnet runt, 365 dagar per år. Med tillgänglighet av support på 18 språk, har hängivna och certifierade tekniker möjlighet att ge vägassistans som får era förare tillbaka på vägen så fort det är möjligt!

Vad är hyra?

Om du vill hyra något från våran flotta under en kortare tid än 12 månander betraktas det som hyra. Om du önskar att hyra längre än 12 månader, ber vi dig titta på våra leasingalternativ.

I vilka länder erbjuder ni hyrestjänster?

Se vår karta för att hitta servicekontor i närheten av din ort.

Jag kunde inte hitta TIP i mitt land. Kan jag ändå hyra utrustning av TIP?

Om du är belägen utanför våra serviceplatser, är det ibland möjligt att hyra en utrustning och hämta den på en annan plats. På vår platskarta kan du hitta var vi finns närmast dig, eller det land där du vill hyra, samt där du kan kontakta oss och diskutera alternativen.

Jag vill hyra en trailer/tankbil eller annan typ av utrustning. Vad är första steget?

Förklara för oss vad du söker, så förser vi dig med ett passande erbjudande.

Vilka typer av fordon har ni i er flotta?

Vi har en omfattande trailerflotta. De flesta trailers visas här. Om du skickar in en offertbegäran, kommer vi att hjälpa dig med din förfrågan. 

 

Kan jag hyra en trailer som är högre än 4,0 meter?

Ja, om det finns sådant material tillgängligt. Annar ber vi dig kontakta oss med en offertbegäran, så kommer vi hjälpa dig.

Vad är hyreskostnaden per dag/vecka/månad och vilka är betalningsvillkoren?

Det beror på vilken typ av trailer du behöver. Skicka en offertbegäran så återkommer vi till dig med det mest attraktiva erbjudandet.

Hur lång tid tar det att utforma ett leasingavtal?

Om du ännu inte har ett konto i vårt system, kan du komplettera din profil genom några få steg . Starta processen genom att skicka in din offertbegäran.

Vilka är hyresvillkoren?

Vi har standardbestämmelser och villkor. De är en integrerad del av ett kontrakt och läggs till varje nytt kontrakt. Vi kan även skicka dem på begäran.

Vilka är villkoren för retur av hyrd utrustning?

Kontrollera våra villkor för rimligt slitage (Fair Wear & Tear).

Var kan jag hämta min hyrda utrustning?

Platsen där du hämtar din hyrda utrustning anges i hyresavtalet. Se vår platskarta där alla TIP finns.

Var kan jag lämna min hyrda utrustning?

Enligt standardvillkoren ska du lämna utrustningen på samma plats som du hämtade den. Vi kan på begäran göra undantag, men det kan tillkomma en extra kostnad. Kontakta er kundkontoansvarige på TIP i det fallet.

Kan ni skicka ytterligare information om en specifik typ av utrustning?

Det mesta av informationen finns på vår utrustningssida. Låt oss veta om du behöver ytterligare information, så kontaktar vi dig så snart det är möjligt.

Kan ni tillhandahålla en översikt av de tjänster som ingår i hyresavtalet?

För alla hyror kortare än 365 dagar ingår full service, vilket omfattar service, däckbyte, byte av axlar och bromsdelar, byte av kyldelar, byte av andra delar samt vägassistans. Detaljer om underhållsdelar finns i standardbestämmelserna och -villkoren, vilka är en integrerad del av ett avtal och läggs till alla nya avtal. Vi kan även skicka dem på begäran.

Hur lång tid tar det att utforma ett hyresavtal?

Om du ännu inte har ett konto i vårt system, kan du komplettera din profil genom några få steg . Starta processen genom att skicka in din offertbegäran.

Kommer utrustningen jag hyr ha en giltig MOT (besiktning)?

Vi förser alltid våra kunder med genomgångna trailrar och en giltig MOT (besiktning).

Lastbilar

TIP erbjuder nu leasing och uthyrning av lastbilar. Vi har samarbetsavtal med de flesta större lastbilstillverkare och har därför ett brett produktutbud!Kontakta oss och ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Gardintrailer

En gardintrailer är den vanligaste typen av släpvagnar. Den har flexibla sidor (gardiner) och passar nästan alla transporter.

Thermotrailer

En thermotrailer är en isolerad låda som är utrustad med en temperaturkontrollanordning.

Tanktrailer

En tanksläp/-trailer är ett vägfordon som kan bära vätskor eller pulver.

Chassi

Ett containerchassi är en trailerram som kan bära behållare.

Dolly

En dolly är den optimala enheten för att skapa 25,25 meters kombinationer till största flexibilitet

Skåptrailer

Ett skåp är en av de vanligaste släpvagnarna inom vägtransportindustrin. Det är en säker lösning för transport av värdefull eller känslig last.

Växelflak thermotrailer

En byte av växelflaksfrys är en utbytbar fraktbehållare med en temperaturkontrollanordning som enkelt kan separeras från bäraren.

Växelflak gardintrailer

En växelflak gardintrailer är en utbytbar fraktbehållare med flexibla sidor (gardiner) som enkelt kan separeras från bäraren.

Växelflak stål

Ett växelflak är en utbytbar fraktbehållare som lätt kan separeras från bäraren.

Växelflak tilt

En byte av kupé är en utbytbar fraktbehållare, med flexibla sidor (gardiner), som enkelt kan separeras från bäraren.